Home » Actualitat

Actualitat

60è Aniversari Grup Simon

60è Aniversari Grup Simon - DESIG ESDEVENIMENTS

L’empresa gironina GRUP SIMON ASSESSORS ha celebrat aquest any 2018 el seu 60è Aniversari. Els hem assessorat i organitzat diferents actes, amb els valors de l’empresa, durant tot l’any. Entre d’altres una donació d’un desfibril·lador al Geieg, una donació de sang entre els treballadors, clients i amics, una visita al Girona Temps de flors i la implicació amb els Premis E-TECH.

43a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances

43a Setmana Mundial del Mediador d'Assegurances - DESIG ESDEVENIMENTS

La Setmana Mundial es el punt de trobada anual on es donen cita els professionals del sector assegurador procedents de diferents punts de Catalunya. És una setmana que ajuda a transmetre a la societat la imatge de servei i professionalitat del mediador d'assegurances. Un lloc d'intercanvi de pensaments, opinions professionals, personals i, en tot cas, un lloc per conèixer-se una mica millor, mediadors, asseguradores, perits, i representants de la societat civil gironina i del món empresarial. Desig Esdeveniments ha seguit donant el servei d’assessorament i gestió dels diferents esdeveniments amb un alt punt de creativitat.

Aniversari empresa SNOP

El passat mes de juny varem poder organitzar els actes del 20è aniversari de l'empresa SNOP. Un gran esdeveniment amb mes de 1000 assisitents. Una jornada de portes obertes, activitats, presentacions i còctail.  

Secretaria Tècnica del Campionat d'Espanya d'Estètica de Grup

Secretaria Tècnica del Campionat d'Espanya d'Estètica de Grup - DESIG ESDEVENIMENTS

Els dies 7, 8 i9 d'abril Igualada va acollir el XIII Campionat d'Espanya d'Estètica de Grup amb una gran participació d'equips i de gimnàstes. Hem gestionat la Secretaria Tècnica d'aquest campionat.

Maratons de Donació de Sang

Maratons de Donació de Sang - DESIG ESDEVENIMENTS

Una any mes hem organitzat per tot el territori català les mes de 50 maratons de donació de sang. Un esdeveniment social i de gran repercussió. Aques es el catorzé des de que les vàrem implementar i seguim mantenint els molt bons resultats de participació.