Home » Actualitat

Actualitat

15 Aniversari MPS amb la Gala Desitjos Enlaire

15 Aniversari MPS amb la Gala Desitjos Enlaire - DESIG ESDEVENIMENTS

L’entitat, que acull les famílies d’infants afectats per les malalties lisosomals com les Mucopolisacaridosi i síndromes relacionades, va celebrar el passat divendres, a Sesoliveres, una Gala benèfica per commemorar els quinze anys d’història i al mateix temps poder recaptar fons per a la recerca. L’esdeveniment va aplegar, familiars, científics, metges, amics, autoritats i col·laboradors de MPS. El fil conductor de tot l’acte van ser els dels desitjos i l’ambientació, relacionada amb els globus. Durant la gala es van commemorar els 15 anys de l’entitat, ubicada a Igualada, recordant activitats, serveis i suports oferts a les famílies i recursos i projectes impulsats per la recerca, i també es va aprofitar per donar reconeixements a empreses, entitats i persones que s’han implicat amb MPS.

 

Per culminar els actes d’aniversari, el dissabte en el vol del matí de l’European Ballon Festival es va poder col·locar una pancarta amb la imatge de l’entitat, en el globus de l’empresa Ultramagic. D’aquesta manera es visualitzava l’homenatge a MPS.

La Ruta de Woody

La Ruta de Woody - DESIG ESDEVENIMENTS

Hem creat aquest original i ambiciós Projecte per a l’Associació de les Mucopolisacaridosis i síndrimes relacionats MPS.

L’objectiu d’aquest projecte és doble. Por una banda es vol fer un reconeixement a les famílies (en especial a les mares) afectades per les MPS, per la seva imprescindible dedicació, treball i esforç diari, i per altra banda al important i transcendent paper dels metges i investigadors en el tracte i en la recerca de tractaments i millores per les MPS. També es pretén donar a conèixer i normalitzar aquestes malalties i les seves síndromes relacionades.

Les malalties lisosomals, com les Mucopolisacaridosi són un conjunt de malalties -dins de les catalogades com a malalties rares- que són genètiques, greus i degeneratives que impedeixen el correcte funcionament de les cèl·lules dels afectats, causant diferents simptomatologies.

I per dur a terme el projecte "PORTA'M A CASA, comparteix el viatge amb mi", s’ha comptat amb figura de l’entranyable Woody. Un personatge animat de ficció, molt conegut i que transmet una imatge divertida, positiva i propera, que encaixa a la perfecció amb la idea d’aquest projecte.

 

Es tracta de que 15 Woodys viatgin cadascun per una comunitat espanyola diferent durant un any. Cada dia visiten una família de la mà dels més petits de la casa perquè pugui compartir el seu missatge. Cada ninot porta una motxilla equipada amb: Llibre amb una breu història en primera persona de les vivències de les malalties en positiu de per a llegir i ser compartit per cada família a la qual visita, un passaport per deixar constància de les famílies visitades i una guia del projecte.

El Sopar dels Miralls neix amb éxit

El Sopar dels Miralls neix amb éxit - DESIG ESDEVENIMENTS

«El sopar dels miralls» és l’oportunitat de compartir taula amb aquesta persona que tant admires i amb qui et desitges emmirallar. Una ocasió única acompanyada d’una causa benèfica, en un espai emblemàtic i singular. Una cita fruit de la l’ambició dels qui en formem part, que alhora esdevé un bé comú.

 

L’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi) i Desig Esdeveniments s’uneixen per crear aquest esdeveniment social, amb un principal objectiu benèfic: convertir-se en una plataforma per a recaptar fons pels projectes que porta a terme Idibgi en matèria d’investigació en ciències biomèdiques i salut pública.

 

Més de 200 persones van participar ahir en el Sopar dels Miralls, que va tenir lloc a Mas Marroch, de Vilablareix, amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi). Vint-i-cinc personalitats del món de la ciència, la política, la cultura i l’empresa van fer d’amfitrions de l’esdeveniment.

50 Aniversari B-GRUP

50 Aniversari B-GRUP - DESIG ESDEVENIMENTS

B-Grup és una empresa d'àmbit nacional que té els seus inicis l'any 1968. Des de la distribució i comercialització de begudes ha anat ampliant la seva gamma de productes igual que s'anava expandint en superfície d'explotació, arribant a distribuir tot tipus de productes per a l'hostaleria i l'alimentació a gran part del territori estatal.

 

Els hem ajudat a organizar el 50è aniversari amb tot el personal a les delegacions de Sevilla, Cartagena i a la seu Central de Vilanova del Camí. Un exemple de gran empresa familiar i propera.

Premis Digitals E-TECH 2017 (11a edició)

Premis Digitals E-TECH 2017 (11a edició) - DESIG ESDEVENIMENTS

Els Premis E-TECH volen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les TIC.

 

Els Premis els organitza l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), en col·laboració amb totes les entitats que hi donen suport.

 

Els guardons es van lliurar durant la Gala dels Premis Digitals de les Comarques Gironines E-TECH 2017, que es va celebrar el dimecres 13 de desembre a l'Auditori de la Mercè de Girona.

Des de la seva creació Desig Esdeveniments n’ha portat la secretaria tècnica, coordinació i suport.