Home » Actualitat

Actualitat

El Sopar dels Miralls 2019

El Sopar dels Miralls 2019 - DESIG ESDEVENIMENTS

La segona edició del Sopar dels Miralls, una cita benèfica a favor de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi), organitzat per Desig Esdeveniments, va reunir el divendres 22 de març de 2019 unes 200 persones al Mas Marroch de Vilablareix.

L'esdeveniment va reunir 27 personalitats destacades del món de la ciència, la cultura, l'esport o la política com Carme Ruscalleda, Martí Gironell, Víctor Amela, Tomàs Molina o Bonaventura Clotet, que van compartir taula i vetllada amb persones que les admiren. A més de reconèixer la tasca dels grups de recerca i l'equip de l'Idibgi, durant el sopar també es va posar en valor el suport de l'empresa Friselva i el Grup Iris a la investigació.

www.elsopardelsmiralls.cat

Igualada Show Festival

Igualada Show Festival - DESIG ESDEVENIMENTS

El Teatre Municipal l’Ateneu va acollir l’Igualada Show Festival, l’acte de cloenda del 15è aniversari de l’entitat MPS, que integra les famílies de nens afectats per les malalties lisosomals. El festival va comptar amb la presència de diversos artistes igualadins que han omplert el teatre de l’Ateneu amb 300 espectadors i 28 actuacions. La consellera de Salut, Alba Vergés, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, entre d’altres personalitats, no es van voler perdre un Igualada Show Festival que, a més de tancar els 15 anys de l’entitat, ha servit per recaudar fons i donar a conèixer els projectes que duu a terme.

 

Hem creat i organitzat aquest festival per a MPS.

Premis E-TECH 2018

Premis E-TECH 2018 - DESIG ESDEVENIMENTS

L'Associació d´Empreses de Noves Tecnologies de Girona (Aenteg) ha celebrat el passat 12 de novembre la gala dels Premis E-TECH, que guardonen les millors iniciatives en noves tecnologies de les comarques gironines.

 

Hem participat en la creació i organització de cada edición dels Premis E-TECH per l’AENTEG.

 

Enguany, la gala s'ha celebrat a l'Auditori Josep Irla de Girona. Abans de l'entrega de guardons, s'han fet quatre breus ponències en què, sota el marc 'Noves tecnologies: futur o realitat', es va parlar d´àmbits tan diversos com la intel·ligència artificial, arquitectura de software, tecnològia mèdica, aplicacions multiplataforma..., a càrrec per part d´empresaris tecnològics gironins com Salva Gutiérrez, Anna Codina, Marc Mascort, Albert Alemany i Josep M. Teixidor.

44 Setmana Mundial dels Mediadors d'Assegurances de Girona

44 Setmana Mundial dels Mediadors d'Assegurances de Girona - DESIG ESDEVENIMENTS

Son molts anys que el Col·legi de Mediadors d’assegurances de Girona ens confía l’organitació i crativitat d’aquest Esdeveniment.

 

Els dies 16 i 18 d’octubre es va portar a terme la 44a Setmana Mundial del Mediador d’Assegurances de GIrona, esdeveniment que s’ha celebrat ininterrompudament cada any. El format de la celebració combina tant la vessant tècnica com la institucional i compta amb la participació de ponents destacats.

 

En el marc d’aquesta setmana, el dimarts 16 d’octubre va tenir lloc a l’Hotel Carlemany una interessant conferència a càrrec d’Emmanuel Djengue, director de Màrqueting i Desenvolupament de Negoci i Head Manager – Global Summit for Insurance Innovation d’INESE, sobre digitalització i nous models de distribució.

 

El dijous 18 d’octubre, a l’Hotel AC Palau de Bellavista, es va dur a terme l’acte institucional de la Setmana. A més de la conferència d’obertura a càrrec d’un personatge destacat, es farà l’homenatge als mediadors veterans i el lliurament de diplomes als alumnes del Curs Superior d’Assegurances, a més del lliurament del Premi Sol, guardó de caràcter anual, que distingeix l’entitat, organisme o institució nacional o internacional que ha destacat per la seva tasca d’enfortiment i defensa de la figura del mediador col·legiat i les seves relacions amb el nostre col·legi. Enguany també s’ha previst un moment especial i col·legialment rellevant durant la jornada.

L'associació d'afectats per HPN celebra deu anys amb un sopar benèfic

L'associació d'afectats per HPN celebra deu anys amb un sopar benèfic - DESIG ESDEVENIMENTS

L'Associació Hemoglobinúria Paroxística Nocturna (HPN) acull les famílies afectades per aquesta malaltia crònica, que provoca discapacitat. Aquesta malaltia està catalogada com a rara, ja que hi ha poques persones que la pateixen, i per tant són molt difícils de fer-se visibles a la societat.

 

HPN va néixer l'any 2008 fruit de la iniciativa d'una família afectada, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats de les persones que pateixen la malaltia i millorar la seva qualitat de vida. Des que es va constituir fins ara, és a dir al cap de deu anys, el nombre de persones que s'hi han sumat ha anat creixent i s'ha pogut anar donant visibilitat a les persones que viuen dia a dia amb aquesta malaltia.

 

Per commemorar el desè aniversari, el dijous 22 de noviembre es va fer un sopar benèfic a Barcelona obert a tothom que va voler-hi participar i donar-hi suport. En l'acte es va fer un repàs de les activitats, accions i projectes que s'han dut a terme al llarg d'aquests deu anys, i agraïments a diversos metges i col·laboradors.